Skip to main content

VÅRA KÖPVILLKOR

Varor som är till salu på www.Mamsellvintage.se säljs i befintligt skick. Mamsell Vintage handlar endast med varor som varit ägda förut och har därför mer eller mindre spår av tidigare användning. Varje vara är unik och vi har bara en av varje. Vi kontrollerar alla varor noga och vid behov fräschar vi upp dem. Kläder tvättas eller kemtvättas innan vi lägger ut till försäljning. När det gäller storlekarna på plaggen så mäter vi kläderna och försöker vara så noga vi kan. Mät och jämför gärna med dina egna plagg för att undvika felköp.

Det är viktigt att du tittar på alla bilderna och läser vår beskrivning av varan. Vi kan inte garantera att en vara som visas på vår hemsida exakt återger de färger som den har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator eller mobiltelefon. Skulle det vara något du saknar eller undrar så hör du bara av dig till oss. Allt för att du ska vara nöjd med det du köpt.

Vi är väl medvetna om att det inte är lätt att handla t ex väskor eller accessoarer med tanke på risken för kopior. Du ska känna dig trygg att handla här hos oss. Vi använder all vår erfarenhet och kunskap för att säkerställa äktheten i de varor vi säljer. I tveksamma fall så använder vi oss av oberoende granskare. Allt för att säkerställa kvalité och äkthet.

Vi på Mamsell Vintage vill att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du handlar som privatperson så har du 14 dagars ångerrätt enligt lag från det du mottagit varan. Vid retur är det mycket viktigt att du meddelar oss via mail innan dess att försändelsen ska gå i retur och det måste klart framgå att du ångrar dig. Villkoren är att varan returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning när en sådan finns. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Vid retur står Mamsell Vintage inte för fraktkostnaden utan det gör du som köpare. Medskickat i din retur måste finnas ordernummer, ditt namn och adress. Det är dessutom ditt ansvar som kund att emballera produkten väl. Fraktskadade produkter godkänns inte och återbetalas inte.

Kostnad för frakt inom Sverige är 89 SEK och vid köp över 1500 SEK skickas försändelsen fraktfritt. Alla våra priser är inklusive moms men exklusive frakt. Vi levererar med PostNord och DHL.

Du som kund är ansvarig för att korrekt telefonnummer och leveransadress angivits på beställningen. Om transporten inte kan levereras eller uthämtas pga felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter och behöver styras om till ett annat paketombud tar fraktbolaget ut en avgift från 300 SEK och uppåt för de extra kostnader som uppstår vid eftersändning.

Observera att ej uthämtat paket inte gäller som retur eller ångrat köp. Du måste alltid hämta ut ett beställt paket. Därefter går det bra att returnera.

Läs våra fullständiga köpvillkor som du hittar via länken lite längre ner på sidan.

Har du något som du vill sälja så tittar vi gärna på det. Vi är intresserade av varor med god kvalité och bra design i linje med de varor vi har till salu här på hemsidan. Hör av dig till oss via mail där du beskriver vad du har till salu och bifoga några bilder.
Köpvillkor