Skip to main content

OM OSS

Bra design och god kvalité håller alltid. Det är en god investering både för dig och för vår omvärld. Vår förhoppning är att du ska hitta just detta här hos oss på Mamsell Vintage.

Vi försöker ha ett utbud av välkända varumärken och helt okända små guldkorn. Kanske hittar du den där väskan som du länge velat ha eller ett par alldeles för stora solglasögon som du inte behöver men vill gärna ha. Våra kläder ger dig den där looken som ingen annan har och kombinerar du det med någon av våra accessoarer så är du garanterat unik.

Ibland så har några av våra saker en alldeles egen historia om hur den hamnade här hos oss. Så håll utkik efter den.

När du handlar här hos oss så är det inte enbart för din egen skull utan du låter saker leva vidare istället för handla nytt. Inte minst till glädje för miljön. Vi försöker också hitta logistiklösningar, emballage och övrig hantering som ger så hållbar totallösning som möjligt.

Vi som driver denna sida är ett par som har intresserat sig för bra design och god kvalité i mer än 25 år. Nu tar vi nästa steg och satsar på ytterligare en kanal här förutom mässor och marknader. Vår förhoppning är vi ska nå fler på ett tryggare sätt.

Ta dig lite tid och kika runt, kanske hittar du något som du inte kan motstå. Lycka till!